FEBRER 2022

Jornada tècnica i visita a les instal·lacions de Plasson Spain

A Peralba som conscients de la importància de la formació en un moment d’innovació constant com l'actual i ens agrada estar al dia de les últimes novetats i llançaments de producte dels nostres proveïdors.

La setmana passada, el nostre equip comercial va fer una visita a les instal·lacions de Plasson Spain per veure el nou showroom de productes de la marca.

Aquesta visita tècnica es va complementar amb una presentació i formació específica pel que fa a productes, per conèixer funcionalitats i utilitats dels nous productes tècnics de Plasson inclosos en la nova tarifa d’aquest 2022.

Moltes gràcies a Raúl Reyes, Ricardo Iritia i Marc Cabestany per la visita!Sobre Plasson

Plasson és una empresa dissenyadora, fabricant i distribuïdora de solucions per als sistemes de canonades de PE que opera a escala internacional en més de 80 països diferents. Els seus productes s’utilitzen en sistemes de distribució d'aigua potable, gas, fluids industrials, sanejament i mineria. Disposen d'una àmplia gamma de productes, entre els quals destaquen les vàlvules, els limitadors de cabal, els maniguets, sistemes d'aigües residuals i colzes ajustables.

Pots consultar els productes de Plasson que distribuïm a Peralba aquí


No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!