MAIG 2022

Curs de formació sobre ventilació amb Jaga Climate Designers

Xavier Domínguez, de l'Àrea de distribució i instal·lació i Climate Designer de JAGA, va impartir una formació a l'equip tècnic de Peralba sobre calefacció a baixa temperatura exposant els avantatges d'aquesta mena de sistema de calefacció i la ventilació en habitatges aplicant els productes de la marca que podem trobar en el catàleg de radiadors i sistemes de renovació d'aire d'aquesta.

Aquestes presentacions formen part de la filosofia de Jaga de “bastir ponts” per a compartir coneixement i unir forces a l'hora de crear millors productes, convertint-se en una valuosa oportunitat per a intercanviar opinions i conèixer quines són les veritables necessitats dels professionals del sector.

Tant en obres noves com en les ja existents l'aïllament és molt important per a estalviar energia i minimitzar les pèrdues de calor. Però només posar reixetes d'aire en les finestres no és suficient per a aconseguir un ambient interior saludable. Un millor aïllament també significa pensar a ventilar! Les solucions de ventilació Jaga són perfectament aplicables en reforma i edificis de nova construcció, com a habitatges, aules, oficines, centres de salut, etc.  Més informació.

Un abans i un després en calefacció!

A Jaga disposen d'emissors de baixa temperatura que proporcionen calor, fred i ventilació per a aconseguir el confort tèrmic durant tot l'any i garantir un ambient saludable a la llar. Han ampliat la seva línia de productes d'emissors de climatització amb funcionament híbrid desenvolupant emissors de fred i calor per a sistemes d'aerotèrmia. Amb un termòstat incorporat, aquests emissors mantenen l'ambient calent en l'hivern, i agradablement fresc en l'estiu, la qual cosa aconsegueix que el clima sigui ideal en qualsevol moment de l'any, per a això utilitzen la tecnologia LOW H₂O, que redueix el consum d'energia i a més va combinat amb un silenciós sistema dinàmic.

També vam poder conèixer la seva última novetat, la central de ventilació mecànica controlada de doble flux amb recuperador de calor HRC 350 ConfortMax, amb sensor d'humitat incorporat. El HRC 350 ComfortMax és una central de ventilació intel·ligent i silenciosa i són l'exemple d'eficiència i baix consum: estan totalment preparats per als requisits més estrictes dels edificis d'Energia Zero (nZEB - Passivhaus).