MARÇ 2022

Jornada tècnica de presentació Aerotèrmia Hitachi al Restaurant la Cabana

Aquest dijous 24 de març vam celebrar una formació tècnica sobre l’aerotèrmia de la gamma Yutaki d’Hitachi al Restaurant La Cabana de Berga.

Més de 50 instal·ladors clients de Peralba van assistir a la jornada que va començar amb la interessant i amena exposició de producte a càrrec de Luís de Vertiz, Manager Indirect Channel d’Hitachi i Marc Moragas, Àrea Sales Manager de la zona Est d’Hitachi. La jornada va concloure amb un sopar còctel en el qual es va aprofitar per generar networking entre professionals.


La climatització sostenible

L’aerotèrmia és un exemple d'eficiència i estalvi que ha estat qualificat per la Unió Europea com a font d'Energia Renovable, ja que funciona a partir de l'energia neta de l'aire, aconseguint reduir les emissions de CO₂. Sostenibilitat i un menor consum traduïts en un estalvi de fins a un 60% en la factura de la llum.

“En l'actualitat, el concepte d'energies renovables està molt estès, tant a nivell empresarial com d'usuari. Tot i que se’n coneixen els seus avantatges per separat, és evident que la combinació de totes dues energies multiplica els seus beneficis, convertint-se en un gran exemple d'autonomia en la generació d'energia”, assenyalen des d’Hitachi Cooling & Heating.

Hitachi ofereix actualment uns dels equips d’aerotèrmia més complets del mercat quant a connectivitat i versatilitat d'instal·lació. A través de diferents exemples que combinen els sistemes d’aerotèrmia Yutaki d’Hitachi amb instal·lacions fotovoltaiques vam poder veure com és possible aprofitar els avantatges que ofereixen de manera conjunta per a maximitzar tant l'eficiència energètica com el rendiment del sistema, convertint aquesta combinació en una solució 100% renovable i d'autoconsum. Entre els seus avantatges destaca la seva fàcil instal·lació i manteniment, així com la seva versatilitat per a adaptar-se a qualsevol espai.

Entre altres aspectes, vam profunditzar en els avantatges com en l'alta potència lliurada amb un baix consum, la facilitat i flexibilitat d'instal·lació i l’aprofitament d'excedents fotovoltaics per a acumular fred o calor així com les seves múltiples aplicacions (calefacció, refrigeració, ACS, panells solars i piscina).

Al finalitzar la presentació es va sortejar una Yutaki 2.0 -35kw entre tots els assistents. Enhorabona a Ivan Instal·lacions, client de Peralba Berga! Moltes gràcies a tots els assistents.


No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!